Wie is Mieja

Mijn naam is Mieke Jansen, geboren en getogen in Bergeijk. Na de middelbare school ben ik de gezinszorg ingegaan. In 2003 heb ik de opleiding Basis Diploma Boekhouden gevolgd. Ik ben werkzaam geweest op verschillende kantoren, alwaar ik de administratie deed, waaronder: boekhouding, verzorgen van aangiften, debiteuren- en crediteurenbeheer en incasso.

De keuze om Mieja te beginnen

In 2016 heb ik de opleiding Assistent Controller gevolgd waarna ik in augustus 2017 mijn eigen administratiekantoor ben begonnen met de naam Mieja Administratie aan de Industrieweg 6 te Bergeijk.

Ik vind het leuk om voor ondernemers in het mkb de boekhouding te doen om hen dit extra werk uit handen te nemen, zodat zij zich kunnen focussen op hun eigen werk. Ook verzorg ik graag voor particulieren de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting,

Het geeft me een goed gevoel mensen te kunnen helpen.

Mieke Pollaert

Extra hulp

Sinds 1 april 2021 werkt ook mijn dochter Iris bij Mieja Administratie, waardoor Mieja nu officieel een familiebedrijf geworden is.

Iris is in dienst gekomen als administratief medewerkster en ondersteunt me bij het verzorgen van de boekhoudingen voor onze klanten.

Mocht ik je van dienst kunnen zijn dan kun je vrijblijvend contact met mij opnemen.

NEEM CONTACT OP